26-07-2013

Изложба Кокино Мистичен шепот низ вечностПо повод најголемиот македонски празник, Илинден, здружението на македонци од Белград – Македониум му приредува изложба на Љупчо Илиевски, во куќата на Ѓуро Јакшиќ, на 29ти Јули, 2013 година.