20-07-2015

Изложба на фотографии " Кокино - Мистичен шепот низ вечноста" во Велес

Изложба на фотографии " Кокино - Mистичен шепот низ вечноста "  од авторот Љупчо Илиевски ќе биде отворена во среда,  22.07. 2015 година, во 20 часот во Ликовниот салон во Велес