11-02-2014

Изложба "99 збора + 1 фотографија"Во петок, 14 февруари со почеток во 20:00 часот во порта  "Македонија" ќе биде отворена изложбата "99 збора +1 фотографија". Овој проект  е соработка меѓу Венко Андоновски и Љупчо Илиевски. Изложбата е од хуманитарен карактер.