01-02-2009

Кокино-Мистичен шепот низ вечностаДраги љубители на фотографијата,

Ве известувам доколку имате желба и можност да ја посетите изложбата Кокино-Мистичен шепот низ вечноста која е отворена на 29.01.2009 година во Национална галерија-Мала станица. Ќе биде поставена до 10.02 2009 год.