31-03-2009

Изложба на фотографии во Италија

Чекорење низ Македонија PDFПочитувани би сакале да ве информираме дека во  Alba- Via Maestra на 11.04.2009 ќе се отвори изложбата на фотографии на авторот Љупчо Илиевски "Чекорење низ Македонија" во црквата Сан Франческо, Италија со почеток во 17:00 часот.
Изложбата ќе биде отворена и во  Cassine- Црква Сан Франческо на 19.04.2009 со почеток  во 17:30 часот.

Во прилог ви го сотавуваме каталогот за изложбата.