27-06-2009

Фотографии на Илиевски во СловенијаНа 5 и 6 јули во Љубљана, Словенија ќе се одржат ДЕНОВИ НА СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ  ќе биде презентирана Мегалитската опсерваторија Кокино. Во с оваа презентација ќе бидат прикажани и слики на Љупчо Илиевски.