04-10-2009

Претставување на Македонија во ФранкфуртФотографија од Љупчо Илиевски како и два видео клипа кои ќе ги содржат неговите фотографии ќе бидат прикажани во Фракфурт на Светскиот саем на книга кој ќе се одржи од 14 до 18 октомври.