21-12-2010

Изложба на фотографии "УБАВИНАТА ЈА ЖИВПочитувани би сакале да ве информираме дека на 22.12.2010 во Домот на културата во Ресен со почеток во 12:00 часот ќе се отвори изложбата на фотографии на авторот Љупчо Илиевски насловена како "УБАВИНАТА ЈА ЖИВЕЕМЕ"