18-01-2011

Изложба во Крањ, СловенијаПочитувани

Авторот Љупчо Илиевски на 19.01.2010 ќе се престави изложбата "Кокино- мистичен шепот низ вечноста"  во Крањ, Словенија.

Изложбата ќе биде отворена од 19 до 30.01.2011

Ве покануваме да ја посетите