Изложба на фотографии "Убавините ги живееме"На 22 јуни ќе биде одржана изложба на фотографии насловена како "Убавините ги живееме".  Ве покануваме да ја посетите изложбата и да ги видите убавините на Преспа кои Илиевски ги пренесе на своите фотографии. Изложбата ќе биде  отворена во Културно информативниот центар- КИЦ со почеток од 20:30 часот.